Home » Financiële coaching

Financiële coaching

 
Als u weet wat uw financiële strategie is, kunt u keuzes gaan maken om uw doelen te realiseren. Hierbij is de eerste stap altijd het creëren van orde die uiteindelijk leidt tot rust in uw financiële processen en het behalen van doelen.
Orde wordt met name gecreëerd met het inzichtelijk maken van de resultaten van de onderneming. Als de resultaten uit uw boekhouding zichtbaar worden, kan er gekeken worden hoe de onderneming gezonder gemaakt kan worden. Dit doen we door de volgende processen te analyseren:

  • Debiteurenproces
  • Crediteurenproces
  • Personeelsbeleid
  • Financieringsstructuur
  • Belastingbetalingen

 
Aan de hand van onze analyse wordt er een verbeterplan opgesteld die uw doelen nastreeft. Wij zullen u coachen bij de uitvoering van het verbeterproces. Als coach zijn wij uw vraagbaak en sparringspartner. Ook zijn wij de objectieve partner die u helpt op koers te blijven, om barrières te overwinnen, om het beste uit uzelf en uw bedrijf te halen en inzichten geeft als u door de bomen het bos niet meer ziet. Als Junior Adviseur hanteert Uw Bedrijfs Advies een vast uurtarief van € 85,- excl. btw.
 
Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen via 0341 267 267 of via het contactformulier.