Home » Financieel directeur

Financieel directeur

 
Uw bedrijf is groeiende. Met de kennis en tijd die u nu heeft kan het bedrijf financieel niet optimaal geleid worden. U heeft iemand nodig die ondernemend is en financieel goed onderlegd is. Hiermee doelen we niet op een accountant. U heeft een interim directeur nodig op financieel gebied voor bepaalde periode als extra manager, ter vervanging van de bestaande financieel directeur of op oproepbasis.
 
Onafhankelijk van uw branche kunnen wij uw bedrijf tijdelijk helpen om uw financiële huishouding te (re)organiseren. Wij noemen dit het verbetertraject, waarin we in uw bedrijf meedraaien om uw organisatie gezond en sterk(er) te maken. Verschillende aspecten van de financiële bedrijfsvoering wordt onder de loep genomen, beoordeeld en verbeteringen worden geïmplementeerd. Dit gaat een stap verder dan financiële coaching, doordat wij de adviezen ook daadwerkelijk uitvoeren. Dit kan zowel op oproep- als interim basis.
 
Als wij u voor een periode van dienst zijn, dragen wij het stokje weer over aan de persoon die u gevonden hebt die een lange termijn relatie met u aangaat. Zo heeft u een expert in huis om door te blijven draaien en de mogelijkheid om vanuit de rust zelf een financieel persoon te zoeken.
 
Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek en offerte, dan kunt u ons bereiken via het contactformulier of via 0341 267 267.